luni, 13 august 2018

Cum sa le vorbim copiilor despre sexualitate - Linda Eyre, Richard Eyre

Cum sa le vorbim copiilor despre sexualitate este o carte utilă care mi-a reamintit că cea mai bună cale de a îmi proteja și informa copiii despre intimitate este a le împărtăși câteva din experiențele copilăriei mele, de a le povesti cum și-au manifestat părinții mei iubirea unul pentru celălalt, să le povestesc despre frumusețea extraordinară a intimității umane, minunea uluitoare a procreației și miracolul de 9 luni al dezvoltării copilului.

Linda Eyre și Richard Eyre recomandă să începem discuțiile de la vârsta de 8 ani și să deschidem o ”ușă” spre un loc din sufletul lor pe care îl dorim accesibil în orice moment. 

Maturizarea este un lucru extraordinar. Acest mesaj trebuie să îl transmitem copiilor într-un mod pozitiv, interesant, vesel. Autorii leagă intimitatea de căsătorie, familie, iubire și devotament. 

În contextul unei societăți care degradează imaginea intimității, îți recomand această carte pentru a afla cum să îți păstrezi visele despre ce crezi ca este cel mai bine și mai frumos pentru copiii tăi.

Cu drag,
Povesticusuflet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Noutăți

21 de secrete ale antreprenorilor de succes - Brian Tracy

Succesul nu are legătură cu norocul, spune Brian Tracy în cartea  21 de secrete ale antreprenorilor de succes. Are legătură cu ce faci tu cu...