vineri, 11 august 2017

Batranul din luna - Grace Lin

Te-ai gândit vreodată cum ne afectează tristețea?
În cazul unei mame, Crăiasa- Dragon de Jad, tristețea cauzată de pierderea copiilor a avut puterea să-i transforme inima într-un munte neroditor. Despre acest munte au apărut povești și legende în care însă nimeni nu mai credea, nimeni în afară de o fetiță curajoasă care de abia aștepta să-i spună tatăl ei în fiecare seara câte o poveste nouă.

Intr-o zi fetița, pe nume Minli, dorind să-și ajute părinții să aibă o soartă mai bună, pornește într-o lungă aventură până la muntele neroditor pentru a-l întâlni pe Bătrânul din Lună, cel care se credea că are răspunsurile la toate întrebările lumii și care știe cum se poate schimba norocul.

Nu știu dacă există cineva care are cu adevărat răspunsurile la toate întrebările, însă, în călătoria ei, Minli depășește o mulțime de obstacole și află la sfârșitul ei dacă dacă trebuie sau nu să ne dorim să schimbăm soarta.

Poveștile sunt poate cea mai frumoasă sursă de cunoaștere din viața oricărui copil și reprezintă o oportunitate de conectare. Vă invit să o însoțiți și voi pe Minli în această aventură și să redescoperiți adevărata bogăție a familiei.

Cu drag,

#poveșticusuflet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Noutăți

21 de secrete ale antreprenorilor de succes - Brian Tracy

Succesul nu are legătură cu norocul, spune Brian Tracy în cartea  21 de secrete ale antreprenorilor de succes. Are legătură cu ce faci tu cu...