vineri, 4 august 2023

21 de secrete ale antreprenorilor de succes - Brian Tracy


Succesul nu are legătură cu norocul, spune Brian Tracy în cartea 21 de secrete ale antreprenorilor de succes.

Are legătură cu ce faci tu cu visurile tale.

Dintre cele 21 de secrete despre care vorbește autorul, uite care sunt cele 7 care pe mine m-au pus pe gânduri:

1.Îndrăznește să ai visuri mărețe - este primul secret al oamenilor de succes. Dacă posibilitățile ar fi nelimitate, cum ar arăta viața ta? este întrebarea la care autorul ne provoacă să răspundem înainte de a descoperi restul secretelor antreprenorilor de succes. Având o viziune limpede pe termen lung îți va fi foarte clar ce ai de făcut ca să ajungi acolo unde îți dorești.

4. Alege să faci ceea ce-ți place - să afli la ce ești talentat, ce activități în plac cel mai mult și să cauți să te perfecționezi îți poate aduce cea mai mare satisfacție.

7. Învață tot timpul - combinația dintre cărți, cursuri și seminarii este cea mai potrivită să atingi succesul în domeniul tău.

8. Economisește - 10% din fiecare salariu și să fii cumpătat sunt doar două sugestii pentru a ajunge la independență financiară.

10. Ajută-i pe cei din jurul tău - succesul va fi direct proporțional cu ce vei face în plus după ceea ce se așteaptă de la tine.

14. Adaptează-te oricărei schimbări - dacă ai o perspectivă pe termen lung, privește în ansamblu și care sunt tendințele în domeniul tău.

18. Ai mare grijă de sănătatea ta - stilul tău de viață te susține să ajungi la vârsta dorită? Dacă nu, vezi care sunt obiceiurile care te pot ajuta.

Citește toate cele 21 de secrete ale antreprenorilor de succes și fă pași siguri către destinația dorită.

Cu drag,

Mihaela

Dacă vrei să asculți acest rezumat, găsești mai jos varianta audio:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Noutăți

21 de secrete ale antreprenorilor de succes - Brian Tracy

Succesul nu are legătură cu norocul, spune Brian Tracy în cartea  21 de secrete ale antreprenorilor de succes. Are legătură cu ce faci tu cu...