vineri, 14 iulie 2017

Cum sa livrezi fericire- Tony Hsieh


 “Situația era cumplită. Toate afacerile în care eram implicat iși ispraveau fondurile, incluzand restaurantul, incubatorul si Zappos. In plus, si eu ramaneam fara bani(…)Necesitatea de a supravietui si de a deslusi ce puteam face a avut o  consecinta neanticipata.” Tu ce ai fi facut in locul lui Tony in aceasta situatie?
Uneori lucrurile iau o alta intorsatura decat cea pe care ne-o dorim. De cele mai multe ori ne oprim undeva la mijlocul drumului atunci cand intampinam greutati si nu gasim energia de a merge mai departe.
Tony Hsieh, CEO-ul Zappos, nu doar ca nu s-a lăsat dărâmat de încercări ci a căutat soluții la problemele sale. Am descoperit în Cum sa livrezi fericire mai mult decat o carte despre o afacere, am descoperit povestea implinirii unui vis, o poveste despre asumarea riscurilor si descoperirea valorilor esentiale în mijlocul celor mai grele încercări.

Daca ai nevoie de motive în plus pentru a nu renunta la visul tau, oricât de greu ar părea, să-ți  asumi și să impartasesti bucuria implinirii lui,  gasesti inspiratie cu siguranta in cartea lui Tony.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Noutăți

21 de secrete ale antreprenorilor de succes - Brian Tracy

Succesul nu are legătură cu norocul, spune Brian Tracy în cartea  21 de secrete ale antreprenorilor de succes. Are legătură cu ce faci tu cu...