miercuri, 12 iulie 2017

Arta simplitatii- Dominique Loreau

Ai accepta sa pornesti într-o altfel de calatorie vara aceasta? Cum ar fi sa-ți stabilesti ca destinatie să descoperi simplitatea din viața ta?
La 24 de ani, in urma vizionarii unei gradini zen din apropierea orasului San Francisco, Dominique pleaca in Japonia in cautarea unui sens pe care sa-l dea vietii sale. Pe parcursul anilor traiti in Japonia, ajunge la concluzia ca simplitatea este cu adevarat o valoare pozitiva care imbogateste.
Dupa ce am incercat cateva dintre sfaturile ei, mi-am dat seama că să traiesc simplu nu e chiar asa de simplu cum credeam. Provocarea pe care eu am acceptat-o a fost să-mi transform casa într-un loc de relaxare, să scap de acele lucruri care ar putea să-mi fie de folos ”la un moment dat” si mi-am dat seama că, după ce am renunțat la ele, nu simt lipsa lor, dimpotrivă. J Dominique sustine că suntem cu atat mai liberi și mai împliniți, cu cât avem mai putine obiecte.

Te las pe tine sa descoperi bogăția de a deține puține lucruri și mi-ar place să aflu cum ti-a simplificat și ție viata aceasta carte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Noutăți

21 de secrete ale antreprenorilor de succes - Brian Tracy

Succesul nu are legătură cu norocul, spune Brian Tracy în cartea  21 de secrete ale antreprenorilor de succes. Are legătură cu ce faci tu cu...