miercuri, 12 iulie 2017

Lectii de magie: cum sa-ti cultivi creativitatea - Elizabeth Gilbert


Creativitatea este diferită de la o persoană la alta. Pentru Susan, în vârstă de 40 de ani, să fii creativ a însemnat să-și redescopere o pasiune din adolescență. Plictisită și apatică, a găsit puterea să se întrebe care este momentul când s-a simtit ultima data cu adevarat fericită și a descoperit că au trecut ani buni de atunci. In adolescență, patinajul artistic era unul dintre lucrurile care o făceau să se simta vie, creativă, însă, a renuntat din convingerea că “nu avea destul talent să ajungă campioană”. Pentru ca niciodată nu este prea târziu pentru fericire, Susan a descoperit de abia la 40 de ani că patinajul este pentru ea, așa cum spune Elizabeth Gilbert  în Lecții de magie “cel mai bun mod de a trăi o anumită frumusețe”.
Iti recomand cartea lui Elizabeth dacă vrei sa știi cum să mergi pe drumul creativității alături de frică fără a o lăsa să preia controlul, astfel încât să te concentrezi pe lucrurile care îti aduc cu adevărat fericire.


Tu știi ce te face cu adevarat fericit?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Noutăți

21 de secrete ale antreprenorilor de succes - Brian Tracy

Succesul nu are legătură cu norocul, spune Brian Tracy în cartea  21 de secrete ale antreprenorilor de succes. Are legătură cu ce faci tu cu...